Start Verksamhet Söndagsskolan
Söndagsskolan

 

Under mötet på söndagarna kommer människor i alla åldrar och för att barnen också ska få undervisning om Jesus går de iväg på söndagskola när de lite äldre lyssnar på predikan. Ledarna berättar där om Jesus på barnens nivå, så att alla ska få ett givande möte. Härligt!

Barnen är med i början och i slutet av samlingen för att känna församlingstillhörighet. Ibland visar de upp något de gjort, sjunger eller lär de vuxna dagens minnesvers.

Det är idag ca 10 barn inskrivna i söndagsskolan. Men antalet varierar lite från gång till gång. Man får börja då man är 4 år och de flesta går i söndagsskolan tills de är 14 eller 15 och börjar konfirmationsundervisningen. Vi har en ”liten grupp” för de minsta barnen och en ”stor grupp” för de  som är 9 år och äldre.

 

 

Varje termin brukar vi ha ett speciellt tema. Denna terminen handlar det om Jesu lärjungar.

På våren har vi en utfärd tillsammans med resten av föreningen. De flesta sevärda platser i Skåne har blivit besökta, men resmålen har även gått till grannlandskapen, ja, t o m till grannlandet Danmark. Söndagsskolans utfärd är uppskattat och alla som har möjlighet följer med. För många är det nog ett återupplevande av den gamla goda tiden då man själv var söndagsskolebarn.

 

 

Hitta Hit!


Visa större karta

Logga in