Start Verksamhet Hobbygruppen
Hobbyguppen

Hobbygruppen samlar barn från förskoleåldern till årskurs 4. Vi träffas varannan torsdag kl 17.30. Kvällen brukar börja med lite enkel undervisning och sång om Jesus. Därefter pysslar barnen med något praktiskt i hobbeyrummet eller snickarverkstan som de sedan får med sig hem. De som inte vill pyssla kan hjälpa till i köket och laga lite mat som vi sedan tillsammans äter innan vi avslutar hobbykvällen.

Även lek- och sportaktiviteter brukar finnas med i programmet. Vi spelar spel, brännboll och andra lekar/tävlingar. De äldsta barnen brukar få åka till simhallen vid något tillfälle.

På höstterminen ligger det en mörkervandring med korvgrillning. Det tycker barnen  är spännande. Det är en härlig upplevelse i de fina naturområdena runt Eket.

Varje termin bjuder vi in föräldrarna till något evenemang. Någon gång har vi ordnat basar och auktion. Då har barnen tillverkat saker som de sålt. Särskilt uppskattade blev deras dörrkransar och hemgjorda sylt. För några veckor sedan övade vi in ett sångdrama som vi sedan visade upp för föräldrarna. Efteråt bjöds alla på kaffe och våfflor. Gott!

Vårterminen avslutas med korvgrillning och lek. De äldsta barnen får sedan sova över, antingen i missionshuset ellerhemma hos någon av ledarna. Dagen efter brukar det också vara någon aktivitet innan de går hem för sommarlov.

Men riktigt sommarlov är det inte för det brukar finnas en sommaraktivet i samband med föreningens tältmöte.

Hitta Hit!


Visa större karta

Logga in